• Новак
Продавницата РОП | Пар од 2 синџири на гуми за врски 26x10x12, 26x11x12, 25x12x12 за брутална сила Кавасаки

Продавницата РОП | Пар од 2 синџири на гуми за врски 26x10x12, 26x11x12, 25x12x12 за брутална сила Кавасаки

Rating 
DEN 1.00

Достапност
Достапно за нарачка

Пар за замена на ROP Shop од 2 ланци на гуми со врски 26x10x12, 26x11x12, 25x12x12 за брутална сила Кавасаки Спецификации - Надворешни врски 0.191 "(4,85мм), вкрстени линкови 0,178" (4,5мм). Број на вкрстени ланци : 22. Погледнете на сликата 2 за повеќе информации. Вклучува-(1) пар ланци со цинк-позлатени, 2-врски; Доаѓа како што е прикажано на првата слика. Гуми не се вклучени. Забележете : синџирите на гуми на сликата се претстава. Тие не се точните синџири на гуми што ќе ги добиете. Двојно проверете ја точната големина на гумата за да бидете сигурни дека овие ланци на гуми ќе одговараат правилно на вашата единица. Не купувајте само врз основа на модел. Само за гуми на тревата. Користењето за снег доаѓа како што е прикажано на првата слика. Гуми не се вклучени. Забележете : синџирите на гуми на сликата се претстава. Тие не се точните синџири на гуми што ќе ги добиете. Двојно проверете ја точната големина на гумата за да бидете сигурни дека овие ланци на гуми ќе одговараат правилно на вашата единица. Не купувајте само врз основа на модел. Само за гуми на тревата. Користете за снег Затоа, ги охрабруваме сите клиенти целосно да ги разгледаат информациите дадени во оваа листа пред купувањето.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат