• Новак
2023-2024 Ѕиден Календар, Големи Дневни Блокови, 18 Месечен Ѕиден Календар 2023-2024, Јануари 2023 - Јуни 2024 година, 16.8 х 16.8

2023-2024 Ѕиден Календар, Големи Дневни Блокови, 18 Месечен Ѕиден Календар 2023-2024, Јануари 2023 - Јуни 2024 година, 16.8 х 16.8

Rating 
DEN 3.00

Достапност
Достапно за нарачка

? ● Ѕиден Календар 2023 Година ● овој ѕиден календар 2023-2024 година со димензии 16,8" х 16,8 " опфаќа 18 месеци од Јануари Тоа може да помогне да ги следите вашите дневни планови, состаноци и долгорочни цели за да можете да направите повеќе работи за помалку време. ? ●Месечна Страница●Големи Дневни блокови за пишување (1,77 "х 1,77") од овој ѕиден календар 2023-2024 за да ги запишете вашите дневни планови, Истакнатите Празници ве потсетуваат да ги организирате празниците однапред. Покрај Тоа, Списокот Со Задачи и Белешката за ѕидниот календар за 2023 година можат да ги запишат вашите приоритети работи меѓу месеците. ? ● Функционални Дизајни На Календарот 2023 + Врзување Со Двојна жица + Премиум Дебела Хартија + Јулијански Датуми + Истакнати Празници + Големи Блокови За Пишување + Календар За Минатиот И Идниот Месец + Стилски И Светли Бои Дизајн. ?●Хартија Со врвен Квалитет●хартијата од овој ѕиден календар од 18 месеци 2023 година може да избегне пердуви и крварење со мастило. Висококвалитетни страници направени од, отпорни од оштетување од светлина. ? ●Управување со времето} Користејќи го овој календар 2023-2024 за да ги запишете вашите белешки, идеи, состаноци, состаноци, потсетници и многу повеќе. Совршено е да висат во канцеларија или дома за да останете свесни за времето и да ја декорирате и вашата соба. ? ● Ѕиден Календар 2023 Година ● овој ѕиден календар 2023-2024 година со димензии 16,8" х 16,8 " опфаќа 18 месеци од Јануари. Тоа може да помогне да ги следите вашите дневни планови, состаноци и долгорочни цели за да можете да направите повеќе работи за помалку време. ? ●Месечна Страница●Големи Дневни блокови за пишување (1,77 "х 1,77") од овој ѕиден календар 2023-2024 за да ги запишете вашите дневни планови, Истакнатите Празници ве потсетуваат да ги организирате празниците однапред. Покрај Тоа, Списокот Со Задачи и Белешката за ѕидниот календар за 2023 година можат да ги запишат вашите приоритети работи меѓу месеците. ? ● Функционални Дизајни На Календарот 2023 + Врзување Со Двојна жица + Премиум Дебела Хартија + Јулијански Датуми + Истакнати Празници + Големи Блокови За Пишување + Календар За Минатиот И Идниот Месец + Стилски И Светли Бои Дизајн. ?●Хартија Со врвен Квалитет●хартијата од овој ѕиден календар од 18 месеци 2023 година може да избегне пердуви и крварење со мастило. Висококвалитетни страници направени од, отпорни од оштетување од светлина. ? ●Управување со времето} Користејќи го овој календар 2023-2024 за да ги запишете вашите белешки, идеи, состаноци, состаноци, потсетници и многу повеќе. Совршено е да висат во канцеларија или дома за да останете свесни за времето и да ја декорирате и вашата соба. Силно Врзување Со Двојна жица, Големи Дневни Блокови, 18 Месечен Ѕиден Календар 2023-2024, Јануари 2023 - Јуни 2024карактеристики : ?? Ѕиден Календар 2023 Година-овој ѕиден календар 2023-2024 со димензии 16,8" х 16,8 " опфаќа 18 месеци од Јануари.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат