• Новак
Пар на склопување на вентилаторот за ладење на радијаторот и кондензаторот за наизменична струја за 98-02 Honda Accord 2.3L 2,3L

Пар на склопување на вентилаторот за ладење на радијаторот и кондензаторот за наизменична струја за 98-02 Honda Accord 2.3L 2,3L

Rating 
DEN 1224.00

Достапност
Достапно за нарачка

Одговара на L4 23 L со вентилаторот на радијаторот во стилот на Денсо со пар со склопување на вентилаторот за ладење на кондензаторот A/C, 1998-02 одговара на склопувањето на вентилаторот за ладење на радијаторот Honda Accard. Дизајниран со најновиот софтвер и произведен со модерен алатки дизајниран со најновиот софтвер и произведен со модерна алатка. Замена на директно вклопување. Инсталира исто како и фабричката единица. Исти димензии како и ОЕ дел. Одговара на L4 2.3 L со вентилаторот на радијаторот во стилот на Денсо со пар со склопување на вентилаторот за ладење на кондензаторот A/C, 1998-02 одговара на склопувањето на вентилаторот за ладење на радијаторот Honda Accard. Дизајниран со најновиот софтвер и произведен со модерен алатки дизајниран со најновиот софтвер и произведен со модерна алатка. Замена на директно вклопување. Инсталира исто како и фабричката единица. Исти димензии како и ОЕ дел. На Sawyer Auto, ние сме посветени да понудиме највисок квалитет, со директен автоматски делови за автоматско прилагодување по пристапни цени.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат