• Новак
Заптивка на брегот до брегот 4250

Заптивка на брегот до брегот 4250

Rating 
DEN 149.92

Достапност
Достапно за нарачка

Произведено според стандардите AFBMA користејќи високо квалитетни материјали Брегот до брегот обезбедува широк спектар на заптивки на нафта и маснотии, вклучувајќи единечни и двојни липи. Заптивките се произведуваат со нитрил, полиарилат, флуороеластомер и PTFE материјали. Понудата на брегот до брегот на крајбрежјето вклучува апликации за крај на тркалото, мотор, диференцијал и менувач/трансаксија. Другите апликации вклучуваат случај за трансфер, управување со електрична енергија и земјоделство. Произведено според стандардите AFBMA користејќи високо квалитетни материјали. Брегот до брегот обезбедува широк спектар на заптивки на нафта и маснотии, вклучувајќи единечни и двојни липи. Заптивките се произведуваат со нитрил, полиарилат, флуороеластомер и PTFE материјали. Понудата на брегот до брегот на крајбрежјето вклучува апликации за крај на тркалото, мотор, диференцијал и менувач/трансаксија. Другите апликации вклучуваат случај за трансфер, управување со електрична енергија и земјоделство.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат