• Новак
SomeGoer TRX250 Air Filter Mail Spark Pluck компатибилен со Recon 250 Air Filter TRX250EX TRX250TE TRX250TM TRX250X Sportrax 1997-2017

SomeGoer TRX250 Air Filter Mail Spark Pluck компатибилен со Recon 250 Air Filter TRX250EX TRX250TE TRX250TM TRX250X Sportrax 1997-2017

Rating 
DEN 268.32

Достапност
Достапно за нарачка

Заменете го бројот : 17254-HM8-000 Заменете го Recon 250 TRX250 2 X4 1997-2001; Recon 250 TRX250 TM 2 X4 2002-2009 2011-2014 2016-2017. Заменете го Recon 250 TRX250 TE 2x4 ES 2002-2009 2011-2014 2016-2017; Sportrax TRX250ex 2x4 2001-2008. Заменете го TRX250 X 2x4 2009 2011-2014; TRX250 X SE 2016; TRX250 X 2016. Пакетот вклучува : 1x филтер за воздух + 1x филтер за масло + 1x Spark Plug. Проверете го бројот на моделот на машината и бројот на дел пред да купите за да се осигурате дека купените делови се погодни за вашата опрема. Заменете го бројот : 17254-HM8-000. Заменете го Recon 250 TRX250 2 X4 1997-2001; Recon 250 TRX250 TM 2 X4 2002-2009 2011-2014 2016-2017. Заменете го Recon 250 TRX250 TE 2x4 ES 2002-2009 2011-2014 2016-2017; Sportrax TRX250ex 2x4 2001-2008. Заменете го TRX250 X 2x4 2009 2011-2014; TRX250 X SE 2016; TRX250 X 2016. Пакетот вклучува : 1x филтер за воздух + 1x филтер за масло + 1x Spark Plug. Проверете го бројот на моделот на машината и бројот на дел пред да купите за да се осигурате дека купените делови се погодни за вашата опрема. Compatible with: 1997 TRX250 A - TRX250 RECON 1997 TRX250 AC - TRX250 RECON 1998 TRX250 A - TRX250 RECON 1998 TRX250 AC - TRX250 RECON 1999 TRX250 A - TRX250 RECON 2000 TRX250 A - TRX250 RECON 2001 TRX250 A - SPORTRAX 250 EX 2001 TRX250 EX A - SPORTRAX 250 EX 2002 TRX250 EX A - Sportrax 250ex 2002 Trx250te A - Fourtrax Recon ES 2002 Trx250tm A - Fourtrax Recon 2003 Trx250ex A - Sportrax 250ex 2003 Trx250 Te A - Four Trax Recon ES 2003 TRX250 TM A - Fourtrax Recon 2004 Trx250 Fourtrax RECON ES 2004 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2005 TRX250 EX A - SPORTRAX 250 EX 2005 TRX250 TE A - FOURTRAX RECON ES 2005 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2006 TRX250 EX A - SPORTRAX 250 EX 2006 TRX250 TE A - FOURTRAX RECON ES 2006 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2007 TRX250 TE A - FOURTRAX RECON ES 2007 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2008 TRX250 EX A - SPORTRAX 250 EX 2008 TRX250 TE A - FOURTRAX RECON ES 2008 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2009 TRX250 TE A - FOURTRAX RECON ES 2009 TRX250 TM A - FOURTRAX RECON 2011 TRX250 TE A - RECON ES 2011 TRX250 TM A - RECON 2011 TRX250 X A - SPORTRAX 2012 TRX250 TE A - RECON ES 2012 TRX250 TM A - RECON 2013 TRX250 TE AC - RECON ES 2013 TRX250 TM AC - RECON 2014 TRX250 TE AC - RECON ES 2014 TRX250 TM AC - RECON 2014 TRX250 X AC 2016 TRX250 TE AC - RECON ES 2016 TRX250 TM AC - RECON 2016 TRX250 X 3 AC 2016 TRX250 X AC 2017 TRX250 TE AC - RECON ES 2017 TRX250 TM AC - RECON 2017 TRX250 X 3 AC 2017 TRX250 X AC 2018 TRX250 TE A - RECON ES 2018 TRX250 TE AC - RECON ES 2018 TRX250 TM A - RECON 2018 TRX250 TM AC - RECON 2018 TRX250 X A 2018 TRX250 X AC 2019 TRX250 TE1 AC - RECON ES 2019 TRX250 TM1 AC - RECON 2019 TRX250 X AC 2020 TRX250 TE1 2020 TRX250 TM1 - RECON 2020 TRX250 X.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат