• Новак
Јосу Здравствена Опрема 3W 6-24V ПРЕДВОДЕНА Светилка Сијалица, Замена Сијалица Факел Светилка За Итни Случаи Работа Светло ПРЕДВОДЕНА Факел Сијалица За Фенер Фенер Р?

Јосу Здравствена Опрема 3W 6-24V ПРЕДВОДЕНА Светилка Сијалица, Замена Сијалица Факел Светилка За Итни Случаи Работа Светло ПРЕДВОДЕНА

Rating 
DEN 182.40

Достапност
Достапно за нарачка

Одлично Ткаење : нашите фитили од стаклени влакна се добро ткаени и може да се исечат; можете да ги исечете овие фитили до потребната должина според вашите потреби; Забележете дека мора да користите многу остри алатки за сечење при кастрење Многу Издржлив : деловите за замена за фитили од факел од стаклени влакна може да се користат на неодредено време во нормални услови; не треба често да ги менувате овие фитили, вкупно има 12 парчиња. Создадете Релаксирачка Атмосфера : Прекрасните летни ноќи се поврзани со овие светилки за шишиња тики, давајќи ви најдобро чувство за летните ноќи, вашиот нов комплет може да создаде релаксирачка атмосфера за неколку секунди. Широк Спектар На Апликации : нашите фитили за замена од фиберглас се погодни за повеќето бамбусови и метални фенери, надворешни тики фенери, шишиња со вино, фенери, маслени светилки и се шлаг на тортата за вашата надворешна декорација. Без чад И Без Мирис : Нашиот фитил за светилки за масло е без мирис и не произведува чад и има подолго време на горење, добар и безбеден; пламенот е голем и стабилен; во споредба со памучните фитили, овие факели имаат подолг век на траење. Карактеристики : 1. Направете брза и ефикасна надградба со оваа сијалица ЗА замена на лер. ЛЕР во сијалицата нуди многу подолг животен век, што го прави економски и еколошки паметен избор како сијалица за надградба.

Спецификацијата

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal + Plastic + Glass
Rated Voltage:
6-24V
Power:
3WLuminous Flux
Weight:
Approx. 50g/1.8ozLamp Beads
  :
Package Included:
1 x Bulb
Note:
1.Please pay attention to the polarity, the bulb will not liht up or burn out when you connect the wrong polarity.
2.Please check the product size before purchase.:
  :

Со стоката дадена додека купуваат