• Новак
Арон Томас автограмираше/Оригинален потпишан 8x10 акција -фото -ни гиганти во 1960 -тите -коа

Арон Томас автограмираше/Оригинален потпишан 8x10 акција -фото -ни гиганти во 1960 -тите -коа

Rating 
DEN 399.84

Достапност
Достапно за нарачка

Убаво потпишана фотографија од тесниот крај Арон Томас од Newујорк гиганти Сјајната фотографија со висок квалитет - одличен потпис на Шарпи. Томас играше за Gиганите на NYујорк од 1962 до 1970 година. Доаѓа со COA (сертификат за автентичност) -100% апсолутно загарантирано. Убаво потпишана фотографија од тесниот крај Арон Томас од Newујорк гиганти. Сјајната фотографија со висок квалитет - одличен потпис на Шарпи. Томас играше за Gиганите на NYујорк од 1962 до 1970 година. Доаѓа со COA (сертификат за автентичност) -100% апсолутно загарантирано. Убаво потпишана боја на боја на тесниот крај Арон Томас - кој играше за Yorkујорк гиганти во 1960 -тите. Одличен потпис на Шарпи беше добиен лично. (Ние сме специјализирани за квалитетни автограмирани фотографии по разумни цени). Квалитетна ставка од инвентарот на Бил Коркоран од Тампа.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат