• Новак
Алатки за убавина за нега на кожата дијамантски дермабразија замени

Алатки за убавина за нега на кожата дијамантски дермабразија замени

Rating 
DEN 213.12

Достапност
Достапно за нарачка

Производот може да се користи на колена, лакти, лице со големи несовршености, лузни, фини линии, очи и страни на носот За специфичниот дел од главите на дијамантската дермабразија, погледнете ги упатствата за пакување на производот. 100% сосема нов супер квалитет, отпорност на висока температура, добра отпорност на корозија, не е лесен за деформирање. По купувањето, ќе имате 6 различни Д-вредности и различни големини на главите на дијамантската дермабразија. Постојат шест Д вредности за 6 -те дијамантски дермабразии глави, имено D180, D200, D240, колку е поголема вредноста Д, толку е поголема грануларноста, а вредноста Д може да се гледа на страната на секоја глава на дермабрација на дијаманти. Инструментот и опремата можат да се користат директно откако ќе се врзуваат врската со додатоците. После употребата, главата на дијамантската дермабразија може да се измие со алкохол, а потоа да се стерилизира на висока температура. После процесот на 5 ~ 6 клиенти, заменете ја главата на дијамантската дермабразија. Производот може да се користи на колена, лакти, лице со големи несовршености, лузни, фини линии, очи и страни на носот. За специфичниот дел од главите на дијамантската дермабразија, погледнете ги упатствата за пакување на производот. 100% сосема нов супер квалитет, отпорност на висока температура, добра отпорност на корозија, не е лесен за деформирање. По купувањето, ќе имате 6 различни Д-вредности и различни големини на главите на дијамантската дермабразија. Постојат шест Д вредности за 6 -те дијамантски дермабразии глави, имено D180, D200, D240, колку е поголема вредноста Д, толку е поголема грануларноста, а вредноста Д може да се гледа на страната на секоја глава на дермабрација на дијаманти. Инструментот и опремата можат да се користат директно откако ќе се врзуваат врската со додатоците.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат