• Новак
Ametric BL 523X5M BL Series Leaf Chain, LH1023 ISO Number, BL 523 ANSI Number 15.875 mm Pitch, 2x3 Plate Lacing, 15.09 mm Plate Depth, 2.44 mm Plate Thickness, 5.96 mm Pin Diameter, 15.37 mm Pin Length,

Ametric BL 523X5M BL Series Leaf Chain, LH1023 ISO Number, BL 523 ANSI Number 15.875 mm Pitch, 2x3 Plate Lacing, 15.09 mm Plate Depth, 2.44 mm

Rating 
DEN 9807.68

Достапност
Достапно за нарачка

1-005-BL 523 X5 M Број на америк Синџир за лисја од 5 метри кутија BL. LH1023 ISO број. 2x3 плоча со плочки. 1-005-BL 523x5m Амеметриски дел број 393962 SKU No. 5 метарски кутија BL Series Leaf Leaf Chain LH1023 ISO број BL 523 ANSI број 15.875 mm PITCH е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 730.000 компоненти на машини. Ние ги користиме објавените стапки на испорака на e Bay/. Ние не ги обележуваме овие обвиненија. Ве молиме, потврдете ги таксите за испорака пред да нарачате.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат