• Новак
С.У.Р. & R Алатки LAMP IV-22 USSR 2 PSC

С.У.Р. & R Алатки LAMP IV-22 USSR 2 PSC

Rating 
DEN 112.00

Достапност
Достапно за нарачка

Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате LAMP IV-22 USSR 2 PSC. Ако не можете да ја пронајдете потребната ставка, можете да не контактирате. LAMP IV-22 USSR 2 PSC. IV- 22 вакуум флуоресцентен дисплеј. IV- 22 е дизајниран да прикаже информации во форма на броеви (0 . 9) и децимални точки (точки) во индикаторот за хардверски уреди за специјални намени, индивидуална и групна употреба. Главните технички параметри на вакуумскиот флуоресцентен дисплеј IV- 22 : Големина на знакот : 12,4 x 18 mm; Осветленост : Не помалку од 600 ЦД/м2; Број на сегменти : 8; Напон на грејач : Не повеќе од 1,32 V; Електрична мрежа : помалку од 30; Сегментите на напон на анодата : помалку од 30; Струја на грејач : помалку од 52 m A; Тековна мрежа : Не повеќе од 12 Ма; Време на загревање : 0,5 секунди; Рокот на траење : 15 години; Минимално време : 10.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат