• Новак
Дигитален манометар, рачен HVAC манометар, тестер за притисок на гас со двојна порта манометар

Дигитален манометар, рачен HVAC манометар, тестер за притисок на гас со двојна порта манометар

Rating 
DEN 0.33

Достапност
Достапно за нарачка

Копче за единици : Притиснете го ова копче за да ја вклучите единицата за притисок , Притиснете го за 2 секунди за да ги исчистите зачуваните податоци Држете го копчето : Притиснете го ова копче за да го задржите екранот за читање и друга операција , Притиснете го за 2 секунди за да направите читање нула. Копче DIF : Притиснете го ова копче за да побарате зачувани податоци. Притиснете го ова копче во текот на 2 секунди прв пат за да излезете од Datas , Притиснете го во текот на 2 секунди двапати за да го внесете режимот за мерење DIF. Максимално копче : Притиснете го ова копче за да ги разгледате зачуваните податоци или да внесете режим за мерење на максимум/мин. ° C/° F Копче : Притиснете го ова копче за чување на податоци (100 податоци) , Притиснете го во текот на 2 секунди за да излезете од продавниците. Копче за вклучување/исклучување : (Статус на исклучување на напојување) Притиснете го ова копче за да го вклучите мерачот ; (Power на статусот) Притиснете го ова копче за да го отворите/затворите задното осветлување , Притиснете го за 2 секунди за да го исклучите мерачот. 【Мултифункционални и широки апликации】 Автоул дигитален манометар може да ја мери температурата и притисокот, а исто така поддржува максимални и минимални режими, кои можат да се применат во повеќе ситуации. Специјално се користи за мерење на гас и калибрација, решавање на проблеми на системот за притисок на гас, лабораториско тестирање, одржување, одржување и инсталација на вентилатори, чисти простории, котли и други уреди за гас. 【Висок квалитет и LCD дисплеј на задното осветлување】 Рачниот HVAC манометар е изработен од ABS материјал, а одличните перформанси на отпорност на висока температура и отпорност на влијание го прават мерачот на притисок на воздухот да има долг животен век. 4,45 см × 4,95 см дисплеј, Поддршка за задно осветлување на ЛЦД, удобно работење на осветлување, прикажување на податоците појасно и полесно за читање. 【Висока резолуција и висока точна】 Тестер за притисок на гас со двојна порта прифаќа професионално дизајниран, има широк опсег, висока резолуција и голема точност за мерење и може да изврши високо-стандардно тестирање. Има висококвалитетни сензори за притисок , ADC со висока точност и MCU со мала моќност, резултатите од мерењето се точни. Function Функција за складирање и потсетник】 Мерачот на дигитален притисок со задното осветлување има функција за складирање, може да ги чува податоците во времето, да го поддржува задржувањето на податоците и режимот DIF и може лесно да снима податоци. Во Дополнително, има и функција за потсетување на батерии, која може Веднаш предупредувајте кога батеријата е мала, овозможувајќи ви да го сфатите времето за полнење. 【3-годишен гаранција манометар】 За штети предизвикани од нечовечки фактори, Autool ветува дека ќе ги преиспита деловите на манометарот за притисок на гас, бесплатно во рок од 3 години. За какви било потреби, вие сте топло добредојдени да контактирате со нас и ние ќе се вратиме кај вас ASAP во рок од 24 часа. 【Мултифункционални и широки апликации】 Автоул дигитален манометар може да ја мери температурата и притисокот, а исто така поддржува максимални и минимални режими, кои можат да се применат во повеќе ситуации. Специјално се користи за мерење на гас и калибрација, решавање на проблеми на системот за притисок на гас, лабораториско тестирање, одржување, одржување и инсталација на вентилатори, чисти простории, котли и други уреди за гас. 【Висок квалитет и LCD дисплеј на задното осветлување】 Рачниот HVAC манометар е изработен од ABS материјал, а одличните перформанси на отпорност на висока температура и отпорност на влијание го прават мерачот на притисок на воздухот да има долг животен век.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат