• Новак
Рекомбинантен Клостридиум Фитоферментанс 1- -5-[метил. ..

Рекомбинантен Клостридиум Фитоферментанс 1- -5-[метил. ..

Rating 
DEN 196.80

Достапност
Достапно за нарачка

Генениме : хиса; Цхи_2783 фосфорибосилформимино-5-аминоимидазол карбоксамид риботид изомераза. Фосфорибосилформимино-5-аминоимидазол карбоксамид риботид изомераза. Видови : Клостридиум фитоферментанс (сој АТЦЦ 700394 / ДСМ 18823 / Исдг). Тампон за складирање : тампон базиран На Трис, 50% глицерол. Складирање : Чувајте на -20 Степен Ц, за продолжено складирање, зачувајте на -20 степен Ц или -80 Степен Ц. СЛОБОДЕН-8 GB-USBDrive за оваа ставка. Предметот е за употреба во истражување. НЕ за дијагностичка / терапевтска постапка. Синиме : 1-(5-фосфорибосил)-5-[(5-фосфорибосиламино)метилиденамино] имидазол-4-карбоксамид изомераза; Рекомбинантен Клостридиум Фитоферментанс 1- (5-фосфорибосил) -5-[ (5-фосфорибосиламино) метилиденамино] имидазол-4-карбоксамид изомераза; *извор : е коли или квасец или бакуловирус или клетка на цицачи; *чистота : >90%; *информации за ознаката : неговите обележани; *забелешки : не Се Препорачува повторено замрзнување И Одмрзнување.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат