• Новак
Услуги за услуги SSN100HHET Steelvac Carafe, половина и половина гравирани, 1 л, црна база

Услуги за услуги SSN100HHET Steelvac Carafe, половина и половина гравирани, 1 л, црна база

Rating 
DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

НСФ наведен 4-6 часа задржување на температурата. Два основни стилови. Безбедна машина за миење садови. Обезбедени „половина и половина“ 2 страни. NSF сертифициран. Безбедна машина за миење садови. 4-6 часа топло или ладно задржување на температурата. Обезбедени „половина и половина“ 2 страни. NSF сертифициран. Безбедна машина за миење садови. 4-6 часа топло или ладно задржување на температурата. Кремарите за челични челични челици имаат нераскинлива не'рѓосувачка лагер со вакуумска изолација што ги задржува топлите или ладните температури. Дизајниран со капакот на завртката за лесно расчистување и заоблена рачка за удобно истурање. Креморите со нозе Steelvac имаат нераскинлива не'рѓосувачка лагер со вакуумска изолација што ги задржува топлите или ладните температури за 4-6 часа. Отстранливи и заменливи црни бази можат да се издвојат и темелно да се исчистат. Дизајниран со капакот на завртката за лесно расчистување и заоблена рачка за удобно истурање. NSF наведен за супериорна чиста и безбедност. Креморите со нозе Steelvac имаат нераскинлива не'рѓосувачка лагер со вакуумска изолација што ги задржува топлите или ладните температури за 4-6 часа. Отстранливи и заменливи црни бази можат да се издвојат и темелно да се исчистат. Дизајниран со капакот на завртката за лесно расчистување и заоблена рачка за удобно истурање.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат