• Новак
Fantasy Star Aquarium позадина Бамбус врата и цреша Цветоно риба резервоар Позадина лесен за нанесување и отстранување на слики за налепници на ПВЦ Постери за позадина Деко?

Fantasy Star Aquarium позадина Бамбус врата и цреша Цветоно риба резервоар Позадина лесен за нанесување и отстранување на слики за налепници

Rating 
DEN 399.84

Достапност
Достапно за нарачка

Големина : 18 Материјал : Изработено од висококвалитетен водоотпорен ПВЦ. Една страна печатење. Слики со висока дефиниција : Со своите живописни бои и детални HD слики, сигурно е да создадете животен ефект за вашиот резервоар за риби. Дизајнирајте го вашиот уникатен стил на аквариум. Лесен за нанесување и отстранување. Пакетот вклучува : 1x налепница за позадина на аквариум (други не вклучуваат). Материјал : Изработено од висококвалитетен водоотпорен ПВЦ. Една страна печатење. Слики со висока дефиниција : Со своите живописни бои и детални HD слики, сигурно е да создадете животен ефект за вашиот резервоар за риби. Дизајнирајте го вашиот уникатен стил на аквариум. Лесен за нанесување и отстранување. Пакетот вклучува : 1x налепница за позадина на аквариум (други не вклучуваат). Упатства за апликација : Погледнете ги последните две слики. Ја подобрува природната убавина на аквариумот, изгледа стилска и убава. Украсете го вашиот резервоар за риби.

Спецификацијата

Material:
PVC
Color:
As the picture shows
Package Included:
1x Aquarium Background Sticker(Others Not Include):
Note:
1.Please allow a little size error due to manual measurement.:
2.Please be reminded that due to lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc, the color tone of the website's photo and the actual item could be slightly different. :

Со стоката дадена додека купуваат