• Новак
Кулбос Замрзната Покана За Роденден, Покана За Замрзнат Роденден Дигитална, Мобилна Покана

Кулбос Замрзната Покана За Роденден, Покана За Замрзнат Роденден Дигитална, Мобилна Покана

Rating 
DEN 3.00

Достапност
Достапно за нарачка

ОВА Е ДИГИТАЛНА ДАТОТЕКА И ниту една физичка ставка нема да ви биде испратена ―- КАКО ДА НАРАЧАТЕ РЕКЛАМИ. Прилагодете Сега. Изберете го вашиот стил на покана. Партиски Информации (Обезбедете ги следните информации). 1) Име, 2) Возраст, 3) Датум На Забава 4) Време, 5) Адреса И Место, 6) информации ЗА РСВП, 7) Вашата е-пошта (за испраќање на доказ за дизајн). ЧЕКОР 4 : Додадете Во Кошничка И Продолжете со Исходот. Ние ќе ја испорачаме вашата сопствена покана за печатење во рок од 24 до 48 часа. Вашите датотеки ќе бидат испратени на адресата за е-пошта. ―- ГОЛЕМИНА 1 1) Шаблон За Покана За Печатење Напред И Назад : 5" х 7 " големина, верзија На Мобилен телефон 1080 х 1920 пх и 3) PDF или JPG формати. ―- ПЕЧАТЕЊЕ 1 1) осигурајте се дека поставките за печатење се поставени за печатење СО ВИСТИНСКА ГОЛЕМИНА или 100% . 2) можете да печатите дома, во вашата локална продавница за печатење или да ја поставите датотеката на услуга за онлајн печатење, 3) Печатење на бела картонска или фото-хартија, 4) Боите на прикажаните слики може малку да се разликуваат од вистинското печатење поради разликата во калибрацијата на мониторот, користеното мастило и хартија и поставувањето на печатачот. ОВА Е ДИГИТАЛНА ДАТОТЕКА И ниту една физичка ставка нема да ви биде испратена. ―- КАКО ДА НАРАЧАТЕ РЕКЛАМИ. Прилагодете Сега. Изберете го вашиот стил на покана. Партиски Информации (Обезбедете ги следните информации). 1) Име, 2) Возраст, 3) Датум На Забава 4) Време, 5) Адреса И Место, 6) информации ЗА РСВП, 7) Вашата е-пошта (за испраќање на доказ за дизајн). ЧЕКОР 4 : Додадете Во Кошничка И Продолжете со Исходот. Ние ќе ја испорачаме вашата сопствена покана за печатење во рок од 24 до 48 часа. Вашите датотеки ќе бидат испратени на адресата за е-пошта. ―- ГОЛЕМИНА 1 1) Шаблон За Покана За Печатење Напред И Назад : 5" х 7 " големина, верзија На Мобилен телефон 1080 х 1920 пх и 3) PDF или JPG формати. ―- ПЕЧАТЕЊЕ 1 1) осигурајте се дека поставките за печатење се поставени за печатење СО ВИСТИНСКА ГОЛЕМИНА или 100% . 2) можете да печатите дома, во вашата локална продавница за печатење или да ја поставите датотеката на услуга за онлајн печатење, 3) Печатење на бела картонска или фото-хартија, 4) Боите на прикажаните слики може малку да се разликуваат од вистинското печатење поради разликата во калибрацијата на мониторот, користеното мастило и хартија и поставувањето на печатачот.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат