• Новак
Закачалка за вратоврска за плакарот - 2 пакувања 360 ° ротирачки ремени врски Организатор на ремени држач за вратоврска за мажи за заштеда на простор за заштеда на пр?

Закачалка за вратоврска за плакарот - 2 пакувања 360 ° ротирачки ремени врски Организатор на ремени држач за вратоврска за

Rating 
DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

【Материјал】 2 пакет за појас и закачалка за вратоврска за плакарот изработен од еколошки PP материјал, здрав и издржлив, не е лесен за кршење, а не кршлив Нема остри рабови за да ги повредите прстите!. 【Флексибилен дизајн】 Секоја решетка за вратоврска со 4 држачи за одржување на врски, ремени, марами или други додатоци. Може да се ротира 360 ° за лесен пристап до предмети. Заштеда на простор и уредување на вашиот плакар. 【Мал простор за складирање】 Постои мала тркалезна дупка под секој држач за појас, што може да се поврзе со друга кука за да се намали просторот за складирање. 【Лесно за инсталирање】 Почетокот на ременот треба да се собере, но многу е лесно, само треба да ги направите сите додатоци во јадицата. Кога не е во употреба, само поделете го и чувајте го, оваа решетка за вратоврска зазема само малку простор. 【Апликација】 Организаторот на ременот може да виси шалови, ланци, појаси, појас, вратоврска, лак, вратоврска и повеќе за плакари мажи момчиња девојки. 【Материјал】 2 пакет за појас и закачалка за вратоврска за плакарот изработен од еколошки PP материјал, здрав и издржлив, не е лесен за кршење, а не кршлив. Нема остри рабови за да ги повредите прстите!. 【Флексибилен дизајн】 Секоја решетка за вратоврска со 4 држачи за одржување на врски, ремени, марами или други додатоци.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат