• Новак
Cloudguard Firebox Cloud Голем 1yr Стандардна поддршка за поддршка

Cloudguard Firebox Cloud Голем 1yr Стандардна поддршка за поддршка

Rating 
DEN 996.80

Достапност
Достапно за нарачка

Стандардна поддршка за поддршка на стандардот 1-гор за големи облаци Стандардната поддршка вклучува поддршка од 24х7 со неограничени инциденти годишно, 4 часа критично/високо, 8 часа медиум, 24 часа ниско насочено време на реакција, напредна замена на хардвер и ажурирање на софтвер и закрпи. Договорот за лиценца се доставува преку е-пошта во рок од 1-2 работни дена. Надградете ја вашата заштита и користете го нашиот основен безбедносен пакет или тотален безбедносен пакет што ги вклучува сите традиционални мрежни безбедносни услуги, како што се IPS, GAV и повеќе за сеопфатна, подобрена заштита од сите закани. Овој стандарден пакет за поддршка вклучува 24x7 пристап до техничка поддршка, со неограничен број на инциденти со насочено време на одговор од 24 часа за низок приоритет, 7 часа за среден приоритет, 4 часа за висок приоритет и повици во живо за критичен приоритет. Нашиот основен безбедносен пакет носи стандардна мрежа за безбедност на мрежата што ја познавате на вашите уреди : ја вклучува нашата стандардна поддршка од 24х7, превенција на упад, антивирус на портал, контрола на апликација и многу повеќе. Користете го нашиот вкупен безбедносен пакет за повисоко ниво на заштита : Вклучува традиционални услуги, плус АИ подобрена напредна заштита од малициозен софтвер, заштита на ниво на DNS, облак песочник, заштита на загуба на податоци, подобрено откривање на мрежата, корелација и бодување на закана и поддршка од злато 24 X7. Стандардна поддршка за поддршка на стандардот 1-гор за големи облаци. Стандардната поддршка вклучува поддршка од 24х7 со неограничени инциденти годишно, 4 часа критично/високо, 8 часа медиум, 24 часа ниско насочено време на реакција, напредна замена на хардвер и ажурирање на софтвер и закрпи. Договорот за лиценца се доставува преку е-пошта во рок од 1-2 работни дена. Надградете ја вашата заштита и користете го нашиот основен безбедносен пакет или тотален безбедносен пакет што ги вклучува сите традиционални мрежни безбедносни услуги, како што се IPS, GAV и повеќе за сеопфатна, подобрена заштита од сите закани.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат