• Новак
Czur ET16 Plus Напредно скенер за книги и документи, 2-ри генерал авто-флатен и Deskew Tech, 16MP камера, Capture A3, 186 јазици OCR, претворете во PDF/пребарување PDF/Word/TIFF/Excel, Run на Windows & MacOS

Czur ET16 Plus Напредно скенер за книги и документи, 2-ри генерал авто-флатен и Deskew Tech, 16MP камера, Capture A3, 186 јазици

Rating 
DEN 0.67

Достапност
Достапно за нарачка

Алатките за прибележување на Zoom ви овозможуваат да напишете текст и да направите ждрепки, форми и линии и печат или центарот на вниманието Повлечете го материјалот за споделување од глувчето ако сакате да го преместите. Исто така, користете тркало на глувчето за да зумирате. ET16 Plus ја применува најновата технологија на Czur за да ја изедначи 3 D кривината површина по трансформацијата на пиксели за да се заврши израмнувањето на страницата со книгата. ? ? *Белешка : Не се препорачуваат многу документи за сјај. ? ? Сите материјали можат да се претворат во уредлив PDF, Word, TIFF и автоматски да се чуваат. Можете дури и да го користите нашиот софтвер Конвертирајте и уредувате увезени материјали за документи. За отворена книга, софтверот може автоматски да ги оддели или комбинира 2 -те отворени страници по скенирањето. ? ET16 Plus ја применува најновата технологија на Czur за да ја изедначи 3 D кривината површина по трансформацијата на пиксели за да се заврши израмнувањето на страницата со книгата. ? ? *Белешка : Не се препорачуваат многу документи за сјај. ? ? Сите материјали можат да се претворат во уредлив PDF, Word, TIFF и автоматски да се чуваат. Можете дури и да го користите нашиот софтвер Конвертирајте и уредувате увезени материјали за документи. За отворена книга, софтверот може автоматски да ги оддели или комбинира 2 -те отворени страници по скенирањето. ET16 Plus ја применува најновата технологија на Czur. ET16 Plus емитува 3 ласерски греди, формирајќи хоризонтални ласерски линии на заоблена страница. Со пресметување на аглите на пресекот помеѓу ласерските греди и платформата за скенирање, може да се добие 3Д просторна крива на ласерските линии. Конечно, израмнете ја 3Д заоблената површина по трансформацијата на пиксели за да се заврши израмнувањето на страницата со книгата. ET16 Plus нуди перформанси во класа на зборови за организации со висока дигитализација, дизајнирање за ситуации кога ефикасноста и практичноста се врвен приоритет. Прегрнете една елегантна и неверојатно компактна единица за сите ваши потреби за скенирање на документи : во боја, црно -бело или синоселка со брзи брзини и безгрешен квалитет.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат