• Новак
Модел на модел на модел 71114 Средно сиво

Модел на модел на модел 71114 Средно сиво

Rating 
DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

Моделот Air е голем број на водени, мат акрилни бои, развиени специјално за четкање на воздухот Во формулацијата на овој опсег, избрани се различни нови смоли за квалитети што до сега не беа постигнати во бои засновани на вода. Силата, отпорноста и моќноста на покривањето на моделот воздух е супериорна во однос на секоја акрилна боја на воздушна четка што е моментално достапна и исто така овозможува примена со четка за да се потенцираат најмалите детали за минијатурата. Пигментите се избрани според нивниот степен на светлина и оптимална микронизација. Ефектите од миењата и транспарентноста може да се добијат со разредување на боите, сите бои и лакови можат да се мешаат заедно и да се разредат со потенки на воздушната четка. Опсег на боја : Боите се многу внимателно избрани за да му дадат на Model Painter со референците најчесто користени. Тестовите се спроведени повеќе од две години за да се развијат тоналностите што одговараат на RLM, RAL и FS, BS и ANA боите што најчесто се користат. Боите можат да се мешаат едни со други, да се разредат со вода, модел на потенки на воздухот или лак или дури и алкохол, според посакуваниот ефект, но препорачуваме употреба на потенки на воздухот на моделот, бидејќи овој производ ги зачувува својствата на боите.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат