• Новак
Колибри 710308-1 Мега Во Живо Целно Заклучување Управувачки Сонарен Трансдуцер Во Живо

Колибри 710308-1 Мега Во Живо Целно Заклучување Управувачки Сонарен Трансдуцер Во Живо

Rating 
DEN 4122.08

Достапност
Достапно за нарачка

Мега Live Target Lock е монтиран независно од управувањето со моторот за тролање, што им овозможува на риболовците целосна употреба на нивниот мотор за тролање, вклучително И Заклучување На Самото Место, додека имаат посветена контрола на Мега Слики во Живо Функцијата Целна Брава им овозможува на риболовците да постават насочена брава на живиот сонар и тој ќе се одржува ориентиран, така што риболовците никогаш не ја губат од вид структурата, дури и додека бродот се движи во вода. Мега Во Живо Целната Брава може да се контролира, од вклучената МЕГА ПЕДАЛА ЗА НОГА ВО ЖИВО, педалата за нога на моторот за тролање користејќи ја функцијата За Управување Со Мин Кота (бара мотор со јас-Пилот Врска), пронаоѓач на риби Од колибри или од изборен далечински управувач за рачни додатоци. Мега Чистењето во Живо обезбедува постојано бришење од 120 степени пред бродот за да помогне да се идентификуваат структурата и рибите додека се одржува контролата врз моторот за тролање. (Бара Како Gps HS Или Minn Kota Насловот Сензор Со Ultrex Тролање Мотор со i - пилот линк). Мега Сликите во Живо овозможуваат да се видат рибите и структурата во реално време, без празнини во покриеноста на сонарот, напојувани од неспоредливите детали и јасност на Мега Снимањето низ целиот приказ на сонарот. Мега Live Target Lock е монтиран независно од управувањето со моторот за тролање, што им овозможува на риболовците целосна употреба на нивниот мотор за тролање, вклучително И Заклучување На Самото Место, додека имаат посветена контрола на Мега Слики во Живо. Функцијата Целна Брава им овозможува на риболовците да постават насочена брава на живиот сонар и тој ќе се одржува ориентиран, така што риболовците никогаш не ја губат од вид структурата, дури и додека бродот се движи во вода. Мега Во Живо Целната Брава може да се контролира, од вклучената МЕГА ПЕДАЛА ЗА НОГА ВО ЖИВО, педалата за нога на моторот за тролање користејќи ја функцијата За Управување Со Мин Кота (бара мотор со јас-Пилот Врска), пронаоѓач на риби Од колибри или од изборен далечински управувач за рачни додатоци.

Спецификацијата

Со стоката дадена додека купуваат