• Новак
BHDK G1/4 Пневматски комплет за поставување ореви за навртки, професионален тешки напорен со напојување со пиштол за забивање, цинк легура поп -пневматски пиштол за за?

BHDK G1/4 Пневматски комплет за поставување ореви за навртки, професионален тешки напорен со напојување со пиштол за забивање, цинк легура поп

Rating 
DEN 639.84

Достапност
Достапно за нарачка

★ 【Power Por Riveter】- Дизајн на хидрауличен погон на воздухот, повеќе заштеда на труд, потрајниергеномски дизајн, удобен зафат, лесен за работа, мала тежина, без замор за долго време. Сите делови се спакувани во кутијата за складирање за лесно складирање и организација, лесен за носење и употреба. ★ 【Едноставно работење】- Пневматскиот пиштол за заниткување е со висок квалитет, стабилна изведба и лесна за употреба, тоа е добар помошник за вас. Рачката што не е лизгање е ергономски дизајнирана, со што е полесно да се работи и поудобно за држење. ★ 【Широко употреба】- Пневматскиот пиштол за затнување е погоден за ореви M3- M12, широк опсег на апликации, висока работна ефикасност, време на заштеда и напор. Широк спектар на апликации, тој е погоден за разни метални плочи, цевки и други индустриски производствени индустрии. ★ 【Параметар на производот】 - Материјал : пластика, легура на цинк; Тежина : приближно. 5500 G / 194oz; Работна напнатост : > 19.1kn; Максимален работен удар : 7мм; Оценет притисок на изворот на воздухот : 0,55 MPa; Притисок на работен воздух : 0,5-0,7 MPa; Потрошувачка на воздух : 4.6litres; Брзина на моторот : 2000rpm; Големина на воздушната порта : G1/4 ;. ★ 【Загарантирано задоволство】】 - годишна гаранција, бесплатно враќање и размена! Ние му ветуваме на секој клиент 100% задоволство од купувањето, слободно стигнете до нас ако имате какви било прашања во врска со вашата набавка. Ние ќе ви дадеме професионален и детален одговор во рок од 24 ЧАВОС.КЛАКИ ДА ГО КУПУВАМЕ СЕГА!. ★ 【Power Por Riveter】- Дизајн на хидрауличен погон на воздухот, повеќе заштеда на труд, потрајни.ергеномски дизајн, удобен зафат, лесен за работа, мала тежина, без замор за долго време. Сите делови се спакувани во кутијата за складирање за лесно складирање и организација, лесен за носење и употреба. ★ 【Едноставно работење】- Пневматскиот пиштол за заниткување е со висок квалитет, стабилна изведба и лесна за употреба, тоа е добар помошник за вас. Рачката што не е лизгање е ергономски дизајнирана, со што е полесно да се работи и поудобно за држење. ★ 【Широко употреба】- Пневматскиот пиштол за затнување е погоден за ореви M3- M12, широк опсег на апликации, висока работна ефикасност, време на заштеда и напор. Широк спектар на апликации, тој е погоден за разни метални плочи, цевки и други индустриски производствени индустрии.

Спецификацијата

Item Type:
Pneumatic Rivet Nut Gun
Material:
plastic, zinc alloy
Weight:
Approx. 5500g / 194oz
Working Tension:
> 19.1KN
Maximum Working Stroke:
7mm
Rated Air Source Pressure:
0.55Mpa
Working Air Pressure:
0.5-0.7Mpa
Air Consumption:
4.6litres
Motor Speed:
2000RPM
Riveting Nut Specifications:
M3-M12
Air Port Size:
G1/4
Scope of Application:
Aluminium iron stainless steel rivet nuts
Package List:
1 x Pneumatic Rivet Nut Gun:
6 x Gun Head Set (a set includes a gun head + accessories + box):
2 x Wrench:
1 x Hexwrench:
1 x Manual:
1 x Storage Box:

Со стоката дадена додека купуваат